• Izolimi i proteinës së sojës
  • Gluteni vital i grurit
  • banderolë
  • Fabrika e procesit të thellë të sojës - Shandong Kawah Oils Co., Ltd.
  • Fabrika e procesit të thellë të grurit - Guanxian Xinrui Industrial Co., Ltd.
20 vjet përvojë në nxjerrjen biologjike

XINRUI GROUP u themelua në vitin 2003, duke mbuluar një sipërfaqe prej më shumë se 700 mu, pas disa vitesh zhvillimi, është zhvilluar në një ndërmarrje kryesore provinciale kryesore të industrializimit bujqësor duke integruar kërkimin dhe zhvillimin shkencor dhe teknologjik, përpunimin intensiv të produkteve bujqësore, importin dhe eksportin. tregtisë.

GUANXIAN RUIXIANG BIOTECHNOLOGY DEVELOPMENT CO., LTD) përpunon thellësisht 300,000 ton grurë në vit;SHANDONG KAWAH OILS CO, LTD.përpunon thellësisht 180,000 tonë sojë në vit;BAZAT E MBJELLJES SË GRURI DHE JO OMGJ, formuar një kompani të larmishme të grupit industrial, arriti një prodhim vjetor prej 2.8 miliardë juanë.

Lexo më shumë
Shiko te gjitha
WhatsApp Online Chat!