• Изолат од соја протеин
  • Витален пченичен глутен
  • банер
  • Фабрика за длабоки процеси на соја - Shandong Kawah Oils Co., Ltd.
  • Фабрика за длабоки процеси на пченица - Guanxian Xinrui Industrial Co., Ltd.
20 години искуство со биолошка екстракција

XINRUI GROUP е основана во 2003 година, покривајќи површина од повеќе од 700 MU, по неколку години развој, таа се разви во провинциско клучно водечко претпријатие за земјоделска индустријализација кое интегрира научно и технолошко истражување и развој, интензивна обработка на земјоделски производи, увоз и извоз трговија.

GUANXIAN RUIXIANG BIOTECHNOLOGY DEVELOPMENT CO., LTD) длабоко обработува 300.000 тони пченица годишно;SHANDONG KAWAH OILS CO., LTD.длабоко обработува 180.000 тони соја годишно;БАЗИ ЗА САДЕЊЕ НА ПЧЕНИЦА И НЕГМО СОЈА, формирана компанија со диверзифицирана индустриска групација, постигна годишно производство од 2,8 милијарди јуани.

Прочитај повеќе
Види се
WhatsApp онлајн разговор!