FAQ

FAQ

PYETJE TË SHPESHTA

Jeni tregtar apo prodhues?

Ne jemi një kompani grupi me emrin Xinrui Group që integron prodhimin dhe eksportin.
Prodhuesi i izolimit të proteinave të sojës është Shandong Kawah Oils Co., Ltd, i cili prodhon proteina të izoluara të sojës 50000 ton në vit.
Prodhuesi i glutenit të grurit është Guanxian Xinrui Industrial Co., Ltd. (i njohur më parë si Guanxian Ruixiang Biotechnology Development Co., Ltd) i cili prodhon gluten jetik gruri 30000 ton në vit.
Eksportuesi quhet Guanxian Ruichang Trading Co., Ltd.

Çfarë certifikate keni?

Ne kemi HACCP, ISO9001, ISO22000, BRC, HALAL, KOSHER, IP-NON GMO, SGS etj. Certifikata të tjera janë në dispozicion sipas kërkesës tuaj.

DËSHIRONI TË PUNONI ME NE?


WhatsApp Online Chat!